View Full Version : Novi sajt
Tehnička škola je dobila novi sajt, sajt sam pravio ja,međutim nisam uopšte zadovoljan dizajnom,ali dobro šta je tu je,uradio sam ga za 6 sati...
http://www.tehnickacacak.edu.yu
:S Shta reci,pa kad si odvojio 6 sati mogao si i 6 nedelja pa da nesto i lici sajt,ali kakva skola takav i sajt.
pa receno je da se zavrshi shto pre zato shto su pocheli sa prezentacijala po shkolama,a ovaj sajt je bolji nego prethodni ;)
Pa ako je tako onda si mogao da nadjes neki gotov template koji bi ti olaksao a diyajn bi bio mnogo bolji
ne volim tako da radim :D
Milos Dedijer
29-04-2008, 18:03
Evo jedan lol ali bez ljutnje...
lol brate shto bi se ljutio :D
pa ja nisam rekao da je sajt lep,samo sam rekao da je bolji nego prethodni :D
Boje su udri me do zore ne daj mi da vristim... Daj bar to promenite...
Boje su udri me do zore ne daj mi da vristim... Daj bar to promenite...
ja sam poslao zelenu,crvenu,plavu varijantu i zelena je izabrana.Ovaj sajt je privremen,sledece godine ce biti skroz nov i mnogo bolji
sirNemanjapro
03-05-2008, 23:48
OK.
Pre svega, a kakav je bio stari sajt?
eo screenshot u attachmentu
sirNemanjapro
04-05-2008, 23:34
Па добро... Ипак нека промена.
rekoh, ovo je samo privremeni, sledece godine radim za maturski novi koji ce biti mnogo bolji...
E ljudovi napravili su novi sajt za Tehnicku skolu,Pogledajte!! mislim da je zanimljiviji od The_End- ovog. pozz:)
a ja mislio da ja nemam smisla za dizajn :D
@The_End: no hard feelings :)
sirNemanjapro
07-05-2008, 09:41
Preporučujemo Mozzila Firefox 2.0 i Flash Player 9
A stacemo ako nemam FF2 i Flash9?
Ok. Bolje jeste od starog, ali zelena i zuta?
krcko, svashta, ja stvarno ne znam da dizajniram, niti imam mashtu, niti ukus, niti znam toliko da radim u fotoshopu ali dobro, ja sam tek poceo da se bavim web dizajnom ;) mada vishe se trudim oko vb6, al polako prelazim na vb .net ;)
Nemanja, to nisam ja radio :)
Meni sa na sadasnjem ne svidja ova bela boja sto je deo pozadine........a ne mogu da provalim da li je ovo template ili je dizajnirao sam...
sirNemanjapro
07-05-2008, 11:47
Znam da nisi ti radio.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.