View Full Version : Pro Evolution Soccer 2008
cakucica.net
10-05-2008, 12:27
Има ли неко да игра? :^^:
Zeljno iscekivani PES 2008 nije bas doneo ono sto se ocekivalo od nastavka.
Za pocetak veliki broj modova je uklonjen, kako mec modovi tako modovi za trening.
Grafika je znatno bolja u odnocu na PES 2006 osim sto utisak kvare nekako drvenasta kretanja igraca.Zvuk je na zavidnom nivou kako publike tako trenera i igraca.
Ali kad se malo bolje pogleda PES 2008 ne zadovoljava bas u potpunosti.Svi oni koji su navikli do sada u 2006 da igraju ofanzivno i atraktivno to sada vise nece moci(osim ako nemaju nekog superstara u svojim redovima).Napadi u sada mukotrpni i morate osvajati metar po metar,bez onih dugih pasova.
Sutiranje je dosta unazadjeno, kao i briblinzi,to je jedino moguce ako imate Ronaldinja,Kaku,Mesia,...koji bez nekog posebnog razloga imaju neke bonuse i bez problema sutiraju u punom trku i krecu se kroz sumu igraca sa lakocom.
Jos jedan problem su i nabacaji,koji ako se ne zaustavite pre nabacaja mozete videti svakave bisere.
Jos jedan minus predstavlja golman,koji nekako cudno voli da izlece cim se priblizite kaznenom prostoru, iako ipred njega ima par odbrambenih igraca.Slobodni udarci su usavrseni i moze se sutirati u bilo koji deo mreze ali ono na sta uvek mozete racunati je neka glupost golmana.Takodje golaman ce opet nesto ludo izvesti i pri sutiranju sa velike daljine.
Sve u svemu u PES 2008 su vodili racuna o dizajnu dok su fodbalsku igru skroz zanemarili.Dobili smo lep ali ne logican nastavak.
sirNemanjapro
12-05-2008, 18:26
За дрвенасто понашање играча, не могу више да се сложим са тобом. Изгледају као да имају колац уместо кичме.
Шут је некако, па слаб. Немам другу дефиницију.
А што се тиче набачаја, баш сам се исмејао пар пута.
Лопта има невиђено чудан систем кретања. Можеш да је удариш тек онако, овлаш, а она ће да преће са једног краја на други, терена.
Један другар рече да је се Конами приближио ЕА Спортсу тј. Фифи, а Фифа њима. 06 и даље је, чини ми се, игривија игра.
Nisam imao prilike da igram Fifu na racunaru tako da ne znam bas kakva je igra.Ja imam samo Fifa 2003 ali za Xbox tako da to samo po sebi predstavlja skroz drugu dimenziju.
Po meni PES '06 ce dugo ostati najbolji bar sto se tice PC-a.Jeste da ne znam da igram :D ali to je nesto sto pored "Halo" uvek volim da odigram.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.