View Full Version : Шта слушате од музике?
Наравно можете коментарисати зашто баш волите неку од понуђених или несврстаних жанрова. Коментаришите соло певаче, бендове, правце... Све је дозвољено у границама разума.
ja sve po malo, glasala sam za domaci Rock ( Corbu najvise), slusam i narodnu muziku, jedno vreme techno/house pa sam smanjila, sad sam navalila na cigansku muziku, trubace obozavam.
Aaaaa, lepo je to. Valjalo bi da malo prokomentarišete. Šta, recimo volite da čujete ujutru, popodne, predveče. Čime bi ste želeli da obogatite ljubavni trenutak sa voljenom osobom? Kada vam se plače, želite da litar vaših suza propratite uz neku pesmu, koju? Raskid veze, braka, radnog odnosa...uz hevi metal, može, ili uz nešto drugo? Dakle, zašto rsam uz trubače, mjaučem uz Cecu, razbijam čaše uz Tomu,... Pišite!
Ne pravim razliku izmedju muzike,sve mogu da slusam SEM Metalica i na tu foru onog vristanja i tako to ;P :)
sirNemanjapro
06-09-2008, 23:18
ehh... pa nije Metalica vristanje. :)
ima od metalice ona pesma nothing else matters sto je uradjena sa simfonijski orkestrom mnooooooogo je dobra :)
Ma meni je to vristanje xD
Ma meni je to vristanje xD
Auuuu... Pa ti onda nishta nisi chuo od drugih "metalnih" zhanrova. Shta bi rekao na Death metal i Black metal... Ovo prvo je grolanje (kao da pokushavash nekoga da uplashish svojim najdubljim glasom, ali pevash uz to), a drugi je totalni opozit, dakle, vrishtanje, kreshtanje, kukanje i sl. Mislim da je ovo drugo mnogo groznije. Meni su neki black metalci ponekad zvuchali kao veshtica u extasy kuvanja ivice i marice.
Ali dobro. To volim da vidim. Kada neko ne poznaje dovoljno pravac i ne komentarishe puno o njemu. Ako zhelite da saznate vishe, slobodno pitajte.
Milos Dedijer
15-09-2008, 01:05
Rock, Rap, Reggae, Metal, Blues, Rock`n`Roll, Punk, Izvorna,... grndz, trsh,... hc...
Mislim ako vam kazem da sam imao period Bore Dugica i period u kom su mi Cannibal Corpse bili laganica...
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.