PDA

View Full Version : NFS Undercover

Mello
30-08-2008, 23:47
Kao sto smo vec navikli NFS serijal se nastavlja, ovaj put sa delom koji se zove "Undercover"

Stariji igraci ce zameriti na tome da igra ne sadrzi neke starije modele automobila koji su predstavljali tunning ikone, sada su mnogo vise zastupljeniji serijski modeli.

Sto se same igre tice najavljena je za 18. Novembar, trenutno je dostupan samo Demo, po njemu sudeci igra je vise nego odlicna, od grafike, zvuka, do realnog ponasanja automobila u odredjenoj situaciji.Sada su tu dodati i vremenski uslovi koji zaista uticu na ponasanje vaseg "ljubimca" kao i centripetalna i centrifugalna sila.

E ali sve to naravno nosi i odredjenu cenu :D ne cenu u smislu novca za igru vec onog sto cete morati da date na usavrsavanje svog racunara ukoliko zelite da ovu igru odigrate bez poteskoca.

Naime iz EA-a su objavili sledece konfiguracije kao potrebne:

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® Vista
Processor type : Amd athlon 64 x2 4200+
1.5GB RAM
256 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForce™ 7900 / ATI Radeon® X1600
DirectX® 9.0 compatible sound card
>=64kbps Internet connection with low latency Cable/DSL speeds for multiplayer
Keyboard, Mouse
12 GB AVABILR HARD

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® Vista
Processor type : Intel Core 2 Duo E6400 / Amd athlon 64 x2 5000+
512 MB DirectX® 10 compatible card / nVIDIA® GeForce™8600/ATI Radeon® X1950
2.0GB RAM
>=512kbps Internet connection with low latency Cable/DSL/T1+ speeds for multiplayer
Keyboard, Mouse, Microsoft 360 compatible controller
12 GB AVABILE HARD

Po svemu sudeci mnogi ce biti uskraceni za potpun dozivljaj koji ova igra pruza.

Trailer (http://www.youtube.com/watch?v=mkHJzHIbQQg)

sirNemanjapro
31-08-2008, 20:30
Pa ko ce to moci da igra? Kod nas su masine jos uvek mahom SocketA ranga.
Graficka takodje...
12gb HDD!

Nema sanse!

NFS Porsche Unleashed je za mene dovoljno NFSa. :D

The_End
31-08-2008, 21:35
ja sam se razocarao sa Pro Street-om tako da me nece cuditi i ako ovaj deo bude razocaravajuc...

Mello
01-09-2008, 01:16
Imao sam priliku da osetim DEMO ove igrice, nemam apsolutno nikakvu primedbu, cak su vodili racuna i o uticaju sunceve svetlosti :D NFS Pro street je za ovo malo dete. Jeste da igra trazi, cak i za sam demo ali zato i vredi :D

hepek
12-09-2008, 01:15
Лепо, нема шта. Ја ћу МОЖДА, ево колико, видели сте, моћи да пробам ту игру за 2 године. Али, ништа чудно. Ако сте искусан ГЕЈ-Мер са содом, онда вероватно знате да ће ова појава бити све чешћа. Већ је најављен нови чипсет од интела X58 као и наследник Е8xxx i QX9xxx процесора под називом Core i7. Да не спомињем троструки ддр 3 и тако даље.