View Full Version : Gde izlazite? Iliti, gde izaci?
Milos Dedijer
15-09-2008, 01:26
Srpski Pub...
Jel izlazi neko tamo? Nadam se da sam ubo forum u koji cu da postavim ovo. Ali po mom, vrlo skromnom, misljenju ovo je jedan od malobrojnih ako ne i jedini lokal u gradu u kome moze normalno da se sedne, zvekne krigla-dve, da se cuje neka normalnija zikica. A i svirke su im za sada bile pohvalne.
Od ovog ostalog... Vuk na brani, Mancula,...
Нисам баш сигуран да је толико Friendly User Place. Није лоше ако се узме у обзир да је пуно клинки :), али имао сам пар пута утисак да је газда баш лоше расположен и да је увек спреман за фајт!>:(
sirNemanjapro
15-09-2008, 16:47
Хахаха! Нема добар UI. :D
Предлог, Сити паб (тако им пише на рачунима).
Milos Dedijer
19-09-2008, 18:32
Ma pusti gazdu, zato pakujemo tetke za tregere i u dokolenice. x) Al nije lose mesto... 2l piva za manje od 300 din... good enough for me. A mozes i da preskocis dole do vuka na vodenicu ili vodenjacu(sto bi bio jedini propisan naziv za njihovu rakiju).
Стоји, да су нам цене примерене стандарду. У Београду са 300 динара, дај боже да можеш да попијеш пиво са ортаком. Али погледајте остатак ситуације. Колико сте само пута упали у дилему да када изађете негде у град и дате себи мало одушка, и таман кад мислите да сте се скрасили од проблема и брига, крену да вас салећу већ добро позната лица, где почињу да вас себично даве својим ужасним проблемима као да га они једино имају. ДОСТА ми је таквих ликова! Понекад мислим да би требало направити локал, негде у земљи укопан, где има места само за двоје, да се набијем у ту рупу и да ме нико не дира и не пита ни о чему!!!
hmhm...za sada jedino dolazi u obzir Kuća Kafe..tokom celog dana...ništa prokleto više u ovom gradu nema...i da..još i dvd-klub Millennium..heheh
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.