PDA

View Full Version : Izbori za studentski parlament

sirNemanjapro
11-03-2008, 16:11
12. Marta 2008 odrzace se izbori za studentski parlament. 8)

ivadej
13-03-2008, 22:17
Izborili se za izbore

E, pa, izabrani su predstavnici za 1. godinu i to na ne bas masovnim izborima. Za Masinski odsek to je Jelena Jovanovic a za Elektro Dusko Andjelic. Skuzili smo da izbori za prvu godinu nisu bas nesto organizovani, nije se postovao princip predizborne cutnje, cak je bilo cimanja za rukav i glasanja bez indeksa. Kako bilo, demokratija jos nije zavladala na ovim prostorima, a medju akademcima ponajmanje. Ohrabruje cinjenica da je sve proteklo U FER I KOREKTNOJ atmosferi (kakva glupav klise) i da od izabranih predstavnika TEK ocekujemo neocekivano.

pozdrav

RIK

hepek
18-03-2008, 02:02
Izborili se za izbore

E, pa, izabrani su predstavnici za 1. godinu i to na ne bas masovnim izborima. Za Masinski odsek to je Jelena Jovanovic a za Elektro Dusko Andjelic. Skuzili smo da izbori za prvu godinu nisu bas nesto organizovani, nije se postovao princip predizborne cutnje, cak je bilo cimanja za rukav i glasanja bez indeksa. Kako bilo, demokratija jos nije zavladala na ovim prostorima, a medju akademcima ponajmanje. Ohrabruje cinjenica da je sve proteklo U FER I KOREKTNOJ atmosferi (kakva glupav klise) i da od izabranih predstavnika TEK ocekujemo neocekivano.

pozdrav

RIK

Interesantna obzervacija. Znači li to da na sledećim izborima kandidat može da preti vatrenim oružjem u cilju davanja glasa njemu? Nije mi samo jasna statistika koja je na kraju izbora okačena na ulazna vrata studentskog udruženja. Malo mi onih glasača. Ili mi se učinilo. Ja čuo za neki glasački kvorum, šta li to znači, to one babe po mrsnoj pijaci pričale...

cakucica.net
18-03-2008, 19:26
Novosti sa fronta.

UDRUŽENJE STUDENATA VTŠ ČAČAK

OBAVEŠTENJE

Zbog neregularnosti izbora za predstavnika elektro odseka prve godine izbori će biti ponovljeni.Prijavljivanje kandidata do 22.03.2008 godine u kopirnici.Glasanje će se obaviti 26.03.2008 u vremenu od 12 - 15 časova u prostorijama udruženja studenata.

UDRUŽENJE STUDENATA VTŠ ČAČAK

ivadej
18-03-2008, 21:57
hepek,
mozda nije zvucalo, ali moj tekstic je bio cinicno-ironican, ali se ispostavi na kraju da je neregularnosti IPAK bilo.

studenti prve godine jedva da i citaju obavestenja, pa mi je skroz jasno zasto se glasanju odazvao tako mali broj.

kakogod, videcemo sta ce biti u drugom, ponovljenom glasanju.

cheers

mile-711
19-03-2008, 22:22
studentski parlament? i to da vidimo.. mislim, imajući u vidu beskorisnost udruženja studenata naše škole.

Mello
24-03-2008, 03:39
Nikada mi nece biti jasno kako osobe mogu da se spuste ispod svake granice dostojanstva i da idu od jedog do drugog po hodicima cimajuci za garderobu i moliti da glasaju za njih?!Da sve to bude potpuno i sami znaju kakav ce odgovor dobiti ali "vlast" je neka cudna sila.