View Full Version : ФК Борац
Поздрав екипи .
Волео бих да видим неки коментар поводом утакмице Борац - Партизан 0:1 .
Има ли ко да је био и како је задовољан суђењем , поништеним голом Борца , навијањем и понашањем играча и навијача .
ПОЗЗЗззззззззз
Ја сам био на утакмици и сви смо коментарисали у смислу да су требали да нам кажу ако су се већ нешто договорили да се не нервирамо џабе! А за онај гол колико сам чуо од људи који су гледали пренос да је стварно био офсајд а и мени се учинило да је стварно био мада сам ја био на другој страни.
Мој утисак је био да Партизан није дао онај гол из слободњака да би судија сам сутнуо у гол Борца. Публика је била у границама нормале никаквих проблема није било!
Jel vi znate da Borac igra u KUPU UEFA!!! :ura:
Kako ovo komentarisete s'ozirom da ce Borac svoje u takmice igrati u Beogradu!! :lele:
sirNemanjapro
18-06-2008, 21:40
E bedak je sto ce igrati u BGu. Trebalo bi da Kole ubaci malo para u stadion da ga renoviraju . Ne znam kakvi su UEFAini standardi, ali njima, koliko se ja secam fale samo reflektori. To moze da se isprojektuje i postavi za 30 dana, max.
Milos Dedijer
27-06-2008, 21:11
E kad bi projektovanje i postavljanje bilo glavna stavka u tom procesu mogli bi mi da dignemo i nou camp u cacku za par dana...
sirNemanjapro
15-07-2008, 12:04
Otisli su u Moldaviju u Cetvrtak igraju protiv Dacije.
Srecno momcadi!
sirNemanjapro
18-07-2008, 17:22
Igrali su 1:1 :)
Upravo sam se vratio iz Amsterdama i nema ludjeg naroda u zapadnoj evropi i ludjeg grada.Samo se vozaju camcima i piju pivo i jos po nesto...I resio sam da idem na tekmu iako imam do tamo oko 550 km.A vi da se pokazete na marakani.
AKO VIDITE NEKOGA SA BORCEVIM DRESOM BR.8 SAJKACOM NA GLAVI I SRPSKOM ZASTAVOM ZNAJTE DA SAM ja !!! pozdrav
1:0 1:1
СВАКА ЧАСТ ПА НЕМАТЕ ПОЈМА КАКО СТЕ МЕ ОБРАДОВАЛИ.ЕВО ВЕЋ ДВА ДАНА НЕ МОГУ ДА ДОЂЕМ СЕБИ!
НАПРЕД БОРАЦ !!!
cakucica.net
07-08-2008, 21:23
PlumTS Inc. bi to rado uradio.
Međutim pitanje je da li to oni žele.
Milos Dedijer
08-08-2008, 17:48
Ma taj predlog sam ispljunuo pre 2 godine. Ali razgovaralo se sa pogresnom osobom.
Pts +> pr menadzer >> Kole.
Bez okolishanja i pipkanja. Dognam-prodam. Uz znacajan rent a brain.
Pitanje nije da li oni to zele nego dali vi to umete da prodate.
sirNemanjapro
29-08-2008, 15:15
Borac vs AJAX !!!
Sad u nedelju igraju protiv FK Kula u 17h. Ulaz besplatan!
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.