PDA

View Full Version : DAN STUDENATA

ivadej
01-04-2008, 11:20
U petak, 4. aprila studenti VSTSS i TF-a ce zajedno obeleziti Dan studenata.
Tom prilikom ugosticemo trade managera iz jedne od najuspesnijih firmi sa ovih prostora (Proctor and Gamble) koji ce svim zainteresovanim odrzati workshop na temu PRESENTATION SKILLS. Radionica ce biti na srpskom jeziku i trajace 2 sata. Pocinje u 12 sati.Moci cete da cujete kako funkcionisu velike firme i da postavljate pitanja u vezi sa vestinama prezentiranja, vodjenja, liderstva. Definitivno preporucujem.
Studenti su pripremili jos neke sadrzaje kao sto je KOKTEL za sve prisutne, anketa o radu Studentskog parlamenta, druzenje i caskanje.

Svi ste pozvani.:ura:

Mello
01-04-2008, 22:12
Drago mi je sto ce ta ideja biti sprovedena u delo :)

Samo zalim sto ce neki ljudi koji bi i dosli ipak izostati,jer ne zele da budu ismevani i da se osecaju neprijatno zbog nekih pojedinaca koji su tu dosli iz dosade ili zbog tog koktela(samo da piju i da odu)
Zalosno je to sto ima takvih kojima jednostavno sve sto je dobro i poucno predstavlja razlog za ismejavanje.

Na VSTSS vlada tolika netrpeljivost medju studentima da je to nepodnosljivo,da mi se ne mili da odem na predavanja.
Kad smo kod Parlamenta,reci cu samo da predstavnik za Masinski odesk,nikako nije smela da bude aktuelna pobednica.

sirNemanjapro
01-04-2008, 22:17
offtopic:
Sto se tice izbora predstavnika za masinski odsek ove godine za prvu godinu, ja moram da kazem da nemam pojma ko je osoba koja je pobedila, a ja znam ljude. I sto je najsmesnije, danas mi prilazi jedan kolega i pita me da li sam ja predsednik\predstavnik odseka. :D
Ne bi bilo lose kada bi se izbori lepo ponistili, u demokratskom duhu 5. Oktobra, a zatim lepo i na tenane odrzati predstavljanje studenata auditorijumu i profesora i kolega studenata u velikom amfiteatru. Da svaki od ucesnika ima 10 minuta da iznese svoje stavove, i za sta ce se zalagati kada postane, jel, presedavajuci.
Ovaj gerila style sistem izbora smatram da nije nista pozitivno doneo.

btw. Zasto ne ona?

Mello
01-04-2008, 22:29
U potpunosti se slazem sa tobom,ja konkretno ne bih ni znao za izbore da nisam saznao od prof.Krsmanovic

ivadej
07-04-2008, 22:40
Volela bih da cujem komentare povodom proslave Dana studenata, ako je neko propratio desavanja.

Meni je radionica bila odlicna, zaista. Nadam se da su i ostali prisutni bili zadovoljni, da su nesto naucili......ili barem zaintrigirani.
:/: