PDA

View Full Version : Nacionalna politika

sirNemanjapro
08-04-2008, 01:38
To je nesto po cemu smo poznati svugde u svetu. Nasu nacionalnu politiku i moto proucavaju najveci psiholozi ovoga vremena, a posto smo veoma produktivan narod, dacemo im mi jos materijala za razmisljanje.

Ako ste se mozda pitali koja je to krilatica koja nas prati od Kosovskog boja pa do otcepljenja Kosova, to znaci da niste 100% srbin. :^^:

Ta cuvena recenica glasi:
"Неће ваљда." "Neće valjda."

Pa me interesuje, sta vi mislite, doklen cemo da doguramo u ovim nasim express dvokolicama koje zovemo drzava Srbija? ;7

krcko
08-04-2008, 02:56
to sve zavisi od 12 aprila :)

budu li dosli srs+dss na vlast moguci scenario je sledeci:

- oslobadja se legija i ostali jsoovci, koji organizuju bekstvo Seselja iz Haskog zatvora
- dize se vojska na kosovo
- srpska vojska napada punktove eulexa i kps-a
- nato i eu salju dodatne trupe u sastav eulexa i zapocinju vojni udar na celu teritoriju srbije
- rusi se bune, krecu sa vojskom na kosovo (dobro ovo spada pod fantastiku, al aj...)
- kinezi napdaju tibet
- usa postavlja ultimatum kini koji ovi odbijaju, ameri salju moranaricu i avijaciju na kinu
- rusi salju rakete na americku mornaricu (jer na toj strani nema antiraketnog stita)
(e da, ako niste ukapirali poceo treci svetski rat...)
- iran sklapa pakt ssa rusijom i salje dve nuklearke na ameriku (vasington i njujork)
- ameri uzvracaju sa 10 nuklearki po celoj srbiji
- za dalji razvoj dogadjaja nas bas briga, jer nas nema vise...

e a budu li dosli ds i kompanija + ldp onda je ovako nesto moguce:

- salje se mladic u hag
- potpisuje se sporazum o stabilizaciji i pridruzivanju
- gradjani srbije bivaju oslobodjeni od viznog rezima za zemlje eu
- srbija ulazi u eu
- kostunica odlazi u zatvor (zbog umesanosti u ubistvo djindjica)
- srbija postaje lider na balkanu

eto, to je moje misljenje :)

ivadej
08-04-2008, 14:03
E, krcko, svaka ti je na mestu!

Glasam za tebe, i tvoju ds+ldp politiku!

Pozdrav od srca!:srce:

krcko
08-04-2008, 16:08
ako se ikad kandidujem za nesto imacu to u vidu :)

realno, najbolja solucija je ds+ldp e sad, koliko je to moguce... videcemo nikad se ne zna...

ja bih samo voleo da se zivkovic vrati u ds, ipak je on bio najblizi zoranov i prilatelj i saradnik...